اگر به دنبال درآمد دلاری با فریلنسری هستید، این مقاله از پویان توسعه برای شما مناسب است.
احتمالاً می دانید که فریلنسر کسی است که بر اساس پروژه کار می کند. اما درآمد دلاری با فریلنسینگ؟
اصلا عجیب نیست در حال حاضر افراد زیادی در ایران برای شرکت ها و افرادی که در خارج از کشور هستند کار می کنند و از طریق کار فریلنسر درآمد کسب می کنند.
در این مقاله همه چیزهایی را که برای کسب درآمد از مشاغل آزاد نیاز دارید پیدا خواهید کرد:
مهارت های مورد نیاز برای کار فریلنسر، بهترین سایت های فریلنسری خارجی، نحوه دریافت پروژه از کشورهای دیگر به عنوان فریلنسر، معرفی فریلنسر ایرانی با درآمد دلاری (نمونه واقعی) و نحوه جمع آوری درآمد دلاری.
همه ما فریلنسر خواهیم شد
ناوال راویکانت، کارآفرین ثروتمند و موفق سیلیکون ولی، معتقد است که فریلنسینگ سبک شغلی آینده است.
انقلاب صنعتی باعث شکل گیری این سازمان شد. در سازمان ها، افراد زیادی گرد هم می آیند تا از طریق همکاری و روابط بلندمدت به اهداف بلندپروازانه دست یابند. اما انقلاب اطلاعاتی این روند را معکوس کرده است.
با انقلاب اطلاعاتی، ارتباط بین مردم در نقاط مختلف جهان تسهیل و گسترش یافته است. این امر باعث شد سازمانی با نیروی انسانی کمتر بتواند به اهداف خود دست یابد.
به گفته ناوال، این روند ادامه خواهد داشت و در آینده تعداد شرکت های ده نفره و حتی کمتر افزایش می یابد و در نهایت به محل کار یک نفره تبدیل می شوند.
همچنین بخوانید : کسب درآمد از وردپرس
کسب درآمد از فریلنسری چیست ؟
درآمد به عنوان یک فریلنسر آنلاین
دورکار یا معادل آزادکار فریلنسر فارسی به فردی گفته می شود که به جای تعهد به یک شرکت خاص، بر اساس پروژه کار می کند. بنابراین یک فریلنسر می تواند با پورتفولیوهای مختلف کار کند.
Freelancing یک بازی برد-برد است. زیرا هم قیمت تمام شده برای کارفرما کاهش می یابد و هم فریلنسر می تواند برای هر پروژه قیمت بهتری بگیرد.
در حال حاضر، یک سوم کل نیروی کار آمریکا به عنوان فریلنسر کار می کنند.
مشاغل فریلنسری
تمام مشاغلی که پتانسیل انجام کار بدون حضور در محل را دارند بخشی از مشاغل آزاد هستند.
- برنامه نویسی
- دیجیتال مارکتینگ و مشاوره کسب و کار
- تولید محتوا و سئو
- طراحی وبسایت
- پروژه های گرافیکی مانند طراحی لوگو
- طراحی اپلیکیشن موبایل
- طراحی و شبیه سازی با SolidWorks، Katia، Abaqus و…
- ترجمه
- و…
بیشتر بخوانید: نقشه راه کسب درآمد دلاری با گوشی
مهارتهای لازم برای کسب درامد دلاری با فریلنسری
همچنین بخوانید : کسب درآمد از ایلوستریتور
کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی
مهارت های مورد نیاز برای کار به عنوان فریلنسر به دو دسته مهارت های نرم و مهارت های سخت تقسیم می شوند.
مهارتهای سخت، مهارتها و هنری است که ما داریم و میخواهیم پروژهای در آن زمینه به دست آوریم. برای مثال ایجاد محتوا به زبان انگلیسی، کار با فتوشاپ و طراحی لوگو، ترجمه از زبانی به زبان دیگر، برنامه نویسی و غیره. اینها همه مهارت های دشواری هستند.
درآمد فریلنسری بر حسب دلار رابطه مستقیمی با سطح زبان انگلیسی شما دارد. اگر در این زمینه مشکل دارید اصلا نگران نباشید. لازم نیست حرفه ای شوید. کافی است بتوانید ارتباط برقرار کنید و دیدگاه خود را درک کنید.
اما علاوه بر توانایی در یک زمینه و افزایش مهارت های زبان انگلیسی، به مهارت های نرم نیز نیاز داریم.
مهارت های مذاکره و متقاعدسازی، مهارت های مدیریت پروژه و مهارت های گزارش نویسی از جمله مهارت هایی هستند که یک فریلنسر به آن نیاز دارد.
مهارت های مذاکره و متقاعدسازی برای دریافت پروژه و برقراری ارتباط با کارفرما بسیار مهم است.
از آنجایی که هر پروژه مهلتی دارد و باید در زمان مشخصی تحویل داده شود، مهارت های مدیریت پروژه، نظم شخصی و مدیریت زمان بسیار مهم است. اگر اهل تعلل هستید، باید مهارت های مدیریت زمان خود را بهبود ببخشید تا پروژه را به موقع تحویل دهید.
اگر می خواهید شروع به یادگیری هر مهارتی کنید، چگونه آن را سریعتر یاد بگیرید؟ در ۲۰ ساعت اول یادگیری چه باید کرد؟ و یادگیری موثر برای شما مفید خواهد بود.
اما اگر هنوز نمی دانید چه مهارتی را برای یادگیری وقت و انرژی بگذارید، حتما مطالب زیر را بخوانید و در تست های رایگان آن شرکت کنید:
- جستجوی کار
- انواع آزمون های استعداد، هوش و شخصیت
- چگونه استعداد خود را بشناسیم؟
- جستجوی استعدادهای جانسون اوکانر
- تفسیر آزمون هوش هیجانی
- کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی
درآمد فریلنسر از سایت های خارجی چقدر است؟
همچنین بخوانید : درآمد دلاری از آمازون
سایت Freelancer
Freelancer.com معروف ترین سایت فریلنسری خارجی است که در سال ۲۰۰۴ شروع به کار کرد.
چندین زمینه برای انجام پروژه ها در این سایت وجود دارد. از برنامه نویسان و طراحان وب گرفته تا مشاوران و مهندسان تا کسانی که از نوشتن پول در می آورند، می توانند در این سایت کار کنند.
درآمد فریلنسرها و سیستم پرداخت این پلتفرم به گونه ای است که فریلنسرها نگران دریافت حقوق نباشند. علاوه بر این، کارفرمایان به راحتی می توانند پیشرفت پروژه را پیگیری کنند.
مشخصات یک فریلنسر ایرانی در سایت فریلنسر
سایت Upwork
شرکت های بزرگی مانند مایکروسافت و Airbnb برخی از پروژه های خود را در این پلتفرم قرار می دهند.
زمینه های مورد علاقه در این سایت شامل توسعه وب، موبایل و نرم افزار می باشد. طراحی و تولید محتوا، فروش و بازاریابی، مدیریت شبکه های اجتماعی و غیره.
در این پلتفرم درآمد فریلنسر از قراردادهای کوتاه مدت و بلند مدت به دست می آید. کارفرمایان و فریلنسرها می توانند از طریق چت آنلاین و تماس های ویدیویی در Upwork با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
بیشتر بخوانید: نقشه راه کسب درآمد در خانه
سایت Fiverr
این سایت یک بازار بزرگ برای خدمات کوچک است. شروع قیمت خدمات در این سایت ۵ دلار است، افرادی که مهارت های اولیه کامپیوتر را دارند می توانند از این سایت برای کسب درآمد دلاری استفاده کنند.
سایت Guru
سایت گورو یکی از دیگر پلتفرم های پیشرو در جهان برای کسب درآمد فریلنسرها است. یکی از مزایای بزرگ این پلتفرم این است که مدیریت پروژه ها در این سایت آسان است.
کارفرمایان می توانند به راحتی وظایف خود را با استفاده از داشبورد مدیریت پروژه تنظیم کنند و تا پایان پروژه با فریلنسرها ارتباط برقرار کنند.
۹۹Designs
۹۹Designs پلتفرمی است که به طراحان اختصاص داده شده است. این پلتفرم طراحان را از سراسر جهان با شرکت ها و افرادی که به پروژه های حرفه ای نیاز دارند، متصل می کند.
Toptal
اگر مشاور مالی، برنامه نویس یا متخصص طراحی هستید، به زبان انگلیسی مسلط هستید و علاقه مند به کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی هستید، این سایت برای شما مناسب است.
در واقع، Toptal یک پلت فرم برای حرفه ای ها است.
در این سایت مشاغل تمام وقت، پاره وقت و ساعتی وجود دارد. برای ثبت نام در این پلتفرم شرکت در آزمون های سطح و مهارت زبان انگلیسی ضروری است.
درآمد فریلنسرها در این سایت از تمامی سایت های ارائه شده در این لیست بیشتر است.
سایت های کسب درآمد زیادی برای فریلنسرهای خارجی وجود دارد. iFreelance، Pph.com، Remote.com، Xplace.com و غیره آنها انواع دیگری از سایت های فریلنسری معروف برای کسب دلار هستند.
همچنین بخوانید : درآمد دلاری از دراپ شیپینگ
چطور خودمان به عنوان فریلنسر پروژه بگیریم؟
روش های کسب درآمد دلاری با فریلنسینگ
یکی از راه های دیگر کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی، دریافت پروژه از کشورهای دیگر است.
دلیل اینکه مردم خارج از کشور مایل به ارائه پروژه به شما هستند این است که هزینه آنها به شدت کاهش می یابد. همانطور که بسیاری از برندهای خارجی به دلیل کاهش هزینه های منابع انسانی در چین کارخانه دارند.
البته همانطور که قبلا هم گفتم کسب دلار از فریلنسینگ یک بازی برد-برد است. از آنجایی که به شما دلار پرداخت می شود، این مبلغ ریالی قابل توجهی خواهد بود.
به همین دلیل است که باید روی برندسازی شخصی کار کنیم.
اول از همه یک رزومه خوب برای خود بسازید.
فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند لینکدین و اینستاگرام را جدی بگیرید.
وب سایت خود را داشته باشید.
به سوالاتی که در سایت یا شبکه های اجتماعی پرسیده می شود پاسخ دهید.
ثبت نام کنید و در انجمن ها و انجمن های مرتبط با حوزه کاری خود شرکت کنید.
ارائه فریلنسر ایرانی با درآمد دلاری
راه های کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی