هر ۱۰۰۰ بازدید در یوتیوب چقدر درآمد دارد؟ تعرفه درآمد یوتیوب
هر ۱۰۰۰ بازدید در یوتیوب چقدر درآمد دارد ؟ هنگامی که شروع به تولید محتوا در وب سایت YouTube می کنید، اولین سوالی که احتمالاً از خود می پرسید این است که درآمد YouTube چیست. با پویان توسعه همراه باشید تا این موضوع را برسی کنیم.
وب سایت یوتیوب متعلق به گوگل است. در این وب سایت از دو پلتفرم Google Ads و Google AdSense برای تبلیغات استفاده می شود. در ادامه با ما در سایت پویان توسعه همراه باشید تا در مورد درآمد یوتیوب به ازای هر بازدید و نحوه افزایش آن صحبت کنیم.
درآمد یوتیوب از کجا می آید؟
برای اینکه بدانید چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنید، قبل از هر چیز بهتر است بدانید که خود وب سایت یوتیوب چگونه کسب درآمد می کند. اکثر حامیان مالی، برندها و همچنین تبلیغ کنندگان تمایل دارند تبلیغات خود را در سایت YouTube قرار دهند. اگر دقت کنید می بینید که هنگام استفاده از این وب سایت انواع تبلیغات را مشاهده خواهید کرد.
یوتیوب به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید در یوتیوب چقدر درآمد دارد ؟ و به ازای هر بازدید چقدر میپردازد؟
به ازای هر ۱۰۰ دلار پرداختی توسط تبلیغکنندگان، گوگل ۵۵ دلار به سازنده ویدیو میپردازد. به طور متوسط، یوتیوب به ازای هر بازدید ۰.۱ تا ۰.۳ دلار به یوتیوبرها پرداخت می کند. کسب درآمد در وب سایت YouTube به عوامل زیر بستگی دارد:
- ۱- مدت زمان ویدیو
- ۲- تعداد دقیقه تماشا
- ۳- تعداد اشتراک گذاری کانال شما
- ۴- تعداد نظرات
- ۵- اشتراک گذاری فیلم ها
- ۶- موضوع فیلم
درآمد هر ۱۰۰۰ بازدید در یوتیوب چقدر است؟
برای ۱۰۰۰ بازدید در یوتیوب چقدر درآمد دارید؟ برای ۱۰۰۰ بازدید از ویدیوهای خود، بین ۳ تا ۵ دلار دریافت خواهید کرد. مهم این است که افراد بتوانند حداکثر مبلغ را برای این مدت دریافت کنند. همانطور که گفته شد، نرخ ثابتی برای کسب درآمد از یوتیوب وجود ندارد و این مبلغ بسته به عوامل مختلفی متفاوت خواهد بود.
اکثر ویدیوهای یوتیوب حداقل دو تبلیغ دارند. اگر به دنبال درآمد بالاتر هستید، باید با قرار دادن تبلیغات بیشتر در ویدیوهای خود به آن دست پیدا کنید.
روش های درآمد از یوتیوب شامل:
- ۱- فروش محصولات یا ارائه خدمات
- ۲- همکاری در فروش
- ۳-گوگل ادسنس
- ۴- زنده بگذارید
- ۵- تبلیغات در خود ویدیو
- ۶- حامیان مالی جذب کنید
همچنین بخوانید : کسب درآمد از یوتیوب
نحوه کسب درآمد از تبلیغات کانال های یوتیوب
بیشتر تبلیغات یوتیوب روی خود ویدیوها قرار می گیرد. این بدان معناست که وقتی می خواهید ویدیویی را تماشا کنید؛ قبل از شروع، در وسط و در انتها تبلیغات متعددی به شما ارائه می شود. وقتی ویدیویی را در YouTube آپلود میکنید، این گزینه را دارید که به YouTube اجازه دهید روی ویدیوی شما تبلیغ کند.
این وب سایت بر اساس مدت زمان ویدیو، محل تبلیغات و استفاده از تلفن یا لپ تاپ تقسیم بندی های مختلفی دارد. ضمناً امکان رد یا عدم پذیرش و زمان درج آگهی نیز در این تقسیم بندی مؤثر خواهد بود.
همچنین بخوانید : ۱۰ یوتیوبر برتر ایران ۲۰۲۴
عوامل موثر کسب درآمد از هر ۱۰۰۰ بازدید یوتیوب یوتیوب
نوع و تعداد تبلیغاتی که در ویدیوهای شما قرار می گیرد به شما بستگی دارد. توجه داشته باشید که تبلیغکنندگان همچنین ویدیو و کانالی را که تبلیغاتشان در آن اجرا میشود را انتخاب میکنند. در اینجا عوامل مؤثر بر درآمد YouTube آورده شده است.
۱- موضوع ویدئو
بسته به محتوای کانال و محبوبیت شما، تعداد تبلیغاتی که می خواهید روی ویدیوهای خود قرار دهید تغییر می کند. در اینجا برخی از محبوب ترین موضوعات در YouTube آورده شده است:
- ۱- انواع بازی ها
- ۲- آموزش و سرگرمی
- ۳- فناوری های جدید
- ۴- زیبایی و سلامتی
- ۵- مسافرت و جهانگردی
- ۶- موفقیت و انگیزه
- ۷- آشپزی و غذا
- ۸- حیوانات خانگی
۲- موقعیت جغرافیایی
یکی از مهم ترین مسائلی که باید به آن توجه کرد، تعیین جامعه هدف است. چه کسی می خواهد ویدیو و محتوای شما را ببیند و دنبال کند؟ همه برندها و همه تبلیغ کنندگان این دیدگاه را دارند. با توجه به اهمیت علائم، کشورها به شرح زیر هستند:
- ۱- آمریکا
- ۲- کانادا
- ۳- استرالیا
- ۴- نیوزلند
- ۵- بریتنی
- ۶- اتریش
- ۷- عنصر
- ۸- سوئیس
۳- مدت زمان ویدئو
ویدئوهایی که تولید می کنید ممکن است طول متفاوتی داشته باشند. توجه داشته باشید که ۱۰۰۰ بازدید از یک ویدیوی ۵ دقیقه ای برابر با ۵۰۰۰ بازدید از یک ویدیوی ۱ دقیقه ای نیست. در حالت اول به شما دستمزد بیشتری پرداخت می شود. زیرا هرچه مدت یک ویدیو بیشتر باشد، تبلیغات بیشتری در آن وجود دارد.
۴- زمان بازدید
مناسبت ها و فصول مختلف بر تعداد و کمیت بازدید و تبلیغات تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، زمان هایی مانند کریسمس، جمعه سیاه، سوپر بول و اسکار بهترین زمان برای تبلیغات هستند. در این بازه زمانی، برندها به درج تبلیغات اهمیت بیشتری می دهند.
کسب درآمد از بازدید یوتیوب یا آپارات
وب سایت آپارات در ابتدا سیستم درآمدزایی خود را به صورت آزمایشی راه اندازی کرد. عملکرد این سامانه بر اساس تعداد بازدید بود اما از قبل به کاربران اطلاع رسانی نمی کرد.
سپس عملکرد این سیستم از تعداد بازدیدها به زمان بازدید تکامل یافت. هم اکنون وب سایت آپارات سامانه جدید درآمدزایی را راه اندازی کرده است که عملکرد آن بر اساس کیفیت و زمان تماشا می باشد. این وب سایت قوانین مربوط به تخلفات و ترافیک نادرست را در نظر گرفته است.
برای اینکه آپارات شما را به عنوان تولید کننده محتوا بپذیرد، شرایط متفاوتی دارد. با توجه به موارد ذکر شده، برخی از کاربران به دلایل زیر تمایل به کار در آپارات را دارند:
- ۱- فیلترینگ یوتیوب
- ۲- قوانین سخت یوتیوب را برای کپی رایتینگ وضع کنید
- ۳- وجود مشکل در معاملات ارزی
- ۴- نرخ درآمد یوتیوب
همچنین بخوانید : کسب درآمد از آپارات
اگر مخاطبان شما تبلیغات ویدیویی شما را نادیده بگیرند، یوتیوب به یوتیوبرها پولی پرداخت نخواهد کرد. شخصی که برای یوتیوب تبلیغ می کند برای هر مشارکت در وب سایت پولی دریافت می کند. البته به شرطی که مخاطب حداقل ۳۰ ثانیه از تبلیغ را ببیند.
اگر مخاطب قبل از سپری شدن این زمان، تبلیغ را نادیده بگیرد، یوتیوب هزینهای از تبلیغکننده دریافت نمیکند. به علاوه هیچ حق امتیازی به تولید کننده این محتوا پرداخت نمی شود. اگر مخاطب حداقل دو ثانیه از آگهی را ببیند، هزینه آن محاسبه می شود.
در نهایت هر ۱۰۰۰ بازدید در یوتیوب چقدر درآمد دارد ؟
اگر هدف شما کسب درآمد از وب سایت یوتیوب است، مطمئناً موارد ذکر شده در بالا به شما کمک زیادی می کند. اگر توانایی تولید محتوای ویدیویی را دارید، تجهیزات لازم را تهیه کنید و شروع به تولید محتوا کنید. سعی کنید ویدیوهایی که تولید می کنید از هر نظر جذاب باشند.
admin
آخرین مطالب
دسته بندی ها
مقالات مرتبط
رئیس منتخب ترامپ برای FTC چه دیدگاهی درباره هوش مصنوعی و غولهای فناوری دارد؟
انتساب اندرو فرگوسن بهعنوان رئیس جدید کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده (FTC) توسط دونالد ترامپ از تحولی قابلتوجه در رویکرد
سئو محتوا چیست و چگونه محتوا را سئو کنیم؟
اگر به تازگی وارد دنیای بازاریابی موتورهای جستوجو (SEM) شدهاید؛ احتمالاً از قبل با عباراتی همچون تبلیغات کیکی و در
خبر خوش برای گیمرها؛ تجربه بازی روی هدست سامسونگ و گوگل امکانپذیر خواهد بود
بنابر گزارش 9to5google، سامسونگ و گوگل درحال توسعهی پلتفرم واقعیت ترکیبی اندروید XR هستند که نوید تجربهای جدید در دنیای
بازاریابی محتوابازاریابی محتوا؛ آهنربای جذب مخاطب! ۱۰ تکنیک اثبات شده
راهنمای مطالعه در دنیای بازاریابی، مخاطبان از تبلیغات خسته شدهاند. وقتی حین تماشای سریال دلخواهشان یا جستجو در اینترنت، تبلیغی