نام تجاری شما چهره شرکت شما است و به مصرف کنندگان کمک می کند تا شرکت شما را در هر رسانه ای تشخیص دهند. برندینگ بخشی ضروری از برنامه بازاریابی است که شرکت ها، کسب و کارها و سازمان ها از آن برای متمایز کردن خود از رقبای خود استفاده می کنند.
در این مقاله می توانید بخوانید که برندینگ چیست و به اهمیت آن و اصول برندسازی می پردازیم. ما همچنین به مراحل برندینگ و نحوه مدیریت برند پاسخ می دهیم تا شرکت شما مورد تحسین و یاد قرار گیرد.
همچنین بخوانید : انواع بازاریابی در دنیای کسب و کار
تعریف برند چیست؟
قبل از اینکه به اهمیت برندسازی و مراحل برندسازی بپردازیم، بهتر است نگاهی به اصول اولیه آن بیندازیم. برند چیست؟
نام تجاری مشخصه یا مجموعه ای از خصوصیات است که سازمان را از سایر سازمان ها متمایز می کند. هر برند معمولاً از یک نام، شعار، لوگو یا نماد، طرح، صدای برند تشکیل شده است.
برند همچنین به تجربه کلی مشتری هنگام تعامل با یک شرکت خاص، به عنوان خریدار، مشتری، دنبال کننده رسانه های اجتماعی و غیره اشاره دارد.
برندسازی فرآیند تحقیق، توسعه و به کارگیری یک ویژگی یا مجموعه ای از ویژگی های خاص برای یک سازمان است تا مصرف کنندگان بتوانند برند شما را با محصولات یا خدمات شما مرتبط کنند.
برندسازی بخش مهمی از استراتژی بازاریابی است، زیرا یک برند معتبر از ثبات برخوردار است و اعتماد مشتری را جلب می کند. برندینگ فرآیندی تکراری و مستمر است و باید قلب مشتریان و شرکت شما را لمس کند. برندسازی به دلایل زیادی مهم است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
برندینگ چه اهمیتی در کسبوکار دارد؟
اهمیت برندسازی در تاثیری است که بر فرآیندهای تصمیم گیری مصرف کننده می گذارد. موقعیت یک برند در بازار بر خرید مصرف کننده و عملکرد کلی کسب و کار تأثیر می گذارد. برندسازی موفق می تواند به ایجاد یک کسب و کار موفق کمک کند یا یک کسب و کار موفق را به موفقیت بزرگ تر برساند.
برند سازی مهم است زیرا:
۱. شناخت را افزایش دهد
شناخت به این معنی است که یک شرکت در ذهن مصرف کنندگان قابل شناسایی می شود. برندسازی که از عناصری مانند لوگو و رنگ استفاده می کند، به شکل گیری هویتی متفاوت از سایر محصولات و خدمات مشابه در بازار کمک می کند. همچنین به یک برند کمک می کند تا موفق و برتر از رقبای خود باشد.
نام تجاری شما شاید یکی از مهم ترین دارایی های سازمان شما باشد. برندسازی به سازمان شما هویت می بخشد، کسب و کار شما را به یاد ماندنی می کند، مصرف کنندگان را تشویق می کند از شما خرید کنند، از بازاریابی و تبلیغات شما حمایت می کند و باعث افتخار کارمندان شما می شود.
۲. مشتریان جدیدی را جذب کند
برندسازی قوی تاثیر مثبتی بر جای می گذارد و حس ثبات و قابلیت اطمینان را برای مشتریانی که به دنبال اعتبار در یک محصول هستند، ایجاد می کند.
یک برند عالی به طور طبیعی دهان به دهان تولید می کند. این نوع تبلیغات یک استراتژی بازاریابی است که برای شرکت هزینه ای ندارد، اما مشتریان جدید بیشتری را جذب می کند.
۳. مشتریان موجود را حفظ کند
هنگامی که یک برندینگ خوب ایجاد کردید، نام تجاری با ارائه کیفیت ثابتی که مصرف کنندگان انتظار دارند، به حفظ مشتریان فعلی کمک می کند.
۴. ارزش کسب و کار را افزایش دهید
برندسازی موفق با افزایش قدرت و نفوذ شرکت در صنعت خود، ضمن جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی، ارزش شرکت را افزایش می دهد. برندسازی به کسب و کار شما ارزشی می دهد که فراتر از محصولات یا خدمات شماست. برند شما چیزی است که مصرف کنندگان می توانند با آن آشنا شوند و با آن احساس ارتباط کنند.
۵. با مخاطب هدف ارتباط برقرار کند
از طریق تحقیقات بازار و جمعآوری دادهها، برندسازی به شما کمک میکند با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید و خود را بهطور مداوم و در حال حاضر به عنوان یک حرفهای در صنعت خود معرفی کنید. به راحتی قابل تشخیص بودن، ارتباط با مصرف کننده را تقویت و عمیق می کند و ایده آل ها و ارزش های شرکت شما را منتقل می کند.
۶. عامل تعیینکنندهای برای مصرفکننده باشد
برندینگ می تواند یک عامل تعیین کننده برای مصرف کنندگان در هنگام تصمیم گیری خرید باشد. در یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۵، نزدیک به ۶۰٪ از خریداران گفتند که فعالانه از مارک هایی که می شناسند خرید می کنند و ۲۱٪ گفتند که یک محصول را می خرند زیرا آن برند را دوست دارند.
۷. پشتیبان تلاشهای شما باشد
برندسازی از تلاشهای بازاریابی و تبلیغاتی شما پشتیبانی میکند. برند شما با کمک شناخت مشتری و تاثیر بیشتر، که ثمره برند شماست، تبلیغ شما را قوی تر می کند.
۸. باعث غرور و افتخار کارکنانتان شود
هنگامی که شرکت خود را برند می کنید، نه تنها به شرکت خود هویت می دهید، بلکه یک محیط کاری معتبر و محترم ایجاد می کنید. برندسازی قوی کارمندان قوی را جذب می کند و باعث افتخار آنها می شود.
اصطلاحات برندینگ که باید بدانید
در این بخش برخی از اصطلاحات رایج برند را که باید یاد بگیرید فهرست می کنیم. آنها همچنین اهمیت و ارزش برندسازی را روشن می کنند.
۱. آگاهی از برند (Brand Awareness)
آگاهی از برند به میزان آشنایی عموم و گروه هدف شما با برند شما اشاره دارد. Brand Awareness تضمین می کند که نام تجاری شما به عنوان “مد روز”، “جالب” یا “محبوب” شناخته می شود.
اطلاع از برند مهم است زیرا اگر مصرف کنندگان برند شما را نشناسند، خرید از برند شما را در نظر نخواهند گرفت. برندسازی قوی باعث شناخته شدن شرکت شما می شود.
۲. توسعه برند (Brand Extension)
توسعه برند زمانی اتفاق میافتد که شرکتها نام تجاری خود را برای ارائه محصول جدید در صنعت یا بازار جدید «تکامل» کنند. به عنوان مثال، ماشین چمن زنی ارائه شده توسط هوندا.
برند سازی به شرکت ها یا افراد اجازه می دهد تا از آگاهی برند و ارزش ویژه برند خود برای به دست آوردن جریان های درآمدی جدید و گسترش دامنه محصولات خود استفاده کنند. برندسازی قوی پول بیشتری به همراه دارد.
۳. شخصیت برند (Brand Identity)
شخصیت برند ، شخصیت شرکت شما و قولی است که به مشتریان خود می دهید. هویت برند چیزی است که شما می خواهید مشتریان شما پس از تعامل با برند شما از بین ببرند.
شخصیت برند شما معمولاً شامل ارزشهای شما، نحوه ارائه محصول یا خدماتتان و اینکه میخواهید مشتریانتان در تعامل با برند شما چه احساسی داشته باشند، میشود. برندسازی قوی به شرکت شما چیزی بیش از یک نام می دهد.
۴. مدیریت برند (Brand Management)
مدیریت برند به فرآیندهای ایجاد و حفظ یک برند، از جمله مدیریت عناصر ملموس برند شما (راهنمای سبک، بسته بندی، پالت رنگ) و عناصر ناملموس (نحوه درک آن توسط مخاطبان هدف و پایگاه مشتری) اشاره دارد.
برند شما یک دارایی زنده است و باید مانند یک موجود زنده مدیریت شود. برندسازی قوی نیاز به نگهداری مداوم دارد.
۵. شهرت برند (Brand Recognition)
شهرت برند به این اشاره دارد که چگونه یک مصرف کننده (ترجیحاً مخاطبان هدف شما) می توانند برند شما را از طریق لوگو، شعار، برچسب، بسته بندی یا تبلیغات بدون دیدن نام شرکت شما شناسایی و تشخیص دهند.
این مفهوم تا حدودی به یادآوری برند نزدیک است، یعنی توانایی فکر کردن به برند بدون هیچ گونه شناسایی بصری یا صوتی. برندسازی قوی ردی در ذهن شرکت شما می گذارد.
۶. اعتماد به برند (Brand Trust)
اعتماد به برند به قدرت مصرف کنندگان و مشتریان برای باور به برند شما اشاره دارد. آیا به وعده های تبلیغاتی خود عمل می کنید؟ آیا کارمندان فروش و خدمات مشتری شما عملکرد خوبی دارند؟
این موارد می تواند اعتماد بین مشتریان و مصرف کنندگان را افزایش دهد، که در دنیایی که تنها ۲۵ درصد از مردم به شرکت های بزرگ اعتماد دارند، بسیار مهم است. برندسازی قوی باعث ایجاد اعتماد در بین مشتریان شما می شود.
۷. ارزشگذاری برند (Brand Valuation)
ارزش گذاری برند، ارزش گذاری تجاری برند شما است که تحت تأثیر درک، شناخت و اعتماد مشتری به برند شما قرار می گیرد. این مفهوم مشابه مفهوم ارزش ویژه برند است. یک برند قوی می تواند شرکت شما را برای سرمایه گذاران، سهامداران و خریداران بالقوه ارزشمند کند. برندسازی قوی ارزش شرکت شما را افزایش می دهد.
پس از بحث در مورد شرایط برندسازی، مراحل برندسازی را توضیح می دهیم.
مراحل برندینگ چیست؟
در زیر به نحوه ایجاد یک برند یا شروع فرآیند تغییر برند اشاره خواهیم کرد. برندسازی موضوع گسترده ای است و هنگام ساختن یک برند قوی باید موارد زیادی را در نظر گرفت.
۱. مخاطبان هدف خود را مشخص کنید
برندسازی منجر به آشنایی، شناخت، اعتماد و جابجایی می شود. ما در این مورد صحبت کردهایم، اما بیایید یک قدم به عقب برگردیم و منبع آنها را بشناسیم: مصرفکنندگان، و نه هر مصرفکنندهای، بلکه مخاطبان و مشتریان هدف شما.
اگر برند شما با مخاطبان سازگاری نداشته باشد، منجر به آگاهی، شناخت، اعتماد و درآمد نخواهد شد. اینجاست که تحقیقات بازار هدف وارد عمل می شود.
قبل از شروع نوشتن، تصمیم بگیرید که برندینگ شما برای چه کسی جذاب است، محصول شما به چه کسی خدمات می دهد، مشتری ایده آل شما کیست و چرا کسب و کار خود را شروع کرده اید.
آنچه در مورد مخاطبان و شخصیت های خریدار خود می آموزید بر تصمیمات برندسازی شما در آینده تأثیر می گذارد، بنابراین این مرحله را در اولویت قرار دهید.
۲. بیانیه مأموریت خود را تعیین کنید
بیایید به سوالی که در قسمت قبل پرسیدیم برگردیم: “چرا کسب و کار خود را راه اندازی کردید؟” پاسخ به این سوال به شما کمک می کند تا بیانیه ماموریت خود را بسازید، که هدف و اشتیاق شما را به عنوان یک سازمان تعریف می کند.
قبل از اینکه بتوانید برندی بسازید که مخاطبان شما آن را بشناسند، دوست داشته باشند و به آن اعتماد کنند، باید بتوانید هدف خود را بیان کنید. سپس، هر بخش از برند شما (لوگو، شعار، تصویر، صدا و شخصیت) می تواند آن ماموریت و چشم انداز را منعکس کند .
با تعریف ماموریت، ارزش ها و شخصیت خود به عنوان یک برند و ثابت نگه داشتن آنها در تمام تعاملات خود با مشتریان، بدانید که چه کسی هستید. تعریف اینکه به چه چیزی می خواهید برسید، چرا و چگونه پیام خود را به مشتریان منتقل خواهید کرد، همه اجزای مهم برندسازی هستند.
ماموریت شما سنگ بنای بیانیه برند شماست، که توضیح می دهد چرا سازمان شما وجود دارد و چرا مردم به برند شما اهمیت می دهند.
۳. ارزشها، ویژگیها و مزایای خود در برندینگ را تعریف کنید
احتمالاً شرکت های زیادی در صنعت و حوزه شما فعال هستند. تمرکز روی رقابت آسان است (و زمان و مکان دیگری برای تجزیه و تحلیل رقابتی وجود دارد )، اما در این مرحله باید روی خود تمرکز کنید.
شرکت شما چه چیزی دارد که دیگران نمی توانند از آن تقلید کنند (حداقل از نظر قانونی)؟ پاسخ برند شماست.
به همین دلیل، باید اطمینان حاصل کنید که برند شما از عناصری تشکیل شده است که برای شما منحصر به فرد هستند (ارزش ها، مزایا و ویژگی هایی که برند شما را منحصر به فرد می کند) و تنها از آنها الهام می گیرد.
برای تهیه فهرستی از ویژگی هایی که کسب و کار شما را از بقیه متمایز می کند، وقت بگذارید. منظور ما ویژگی های محصول، مانند ظاهر، اجزا یا قابلیت های آن نیست، بلکه منظور ما این نیست که چگونه محصول یا خدمات پیشنهادی شما زندگی افراد را بهبود می بخشد و به موفقیت آنها کمک می کند.
۴. منابع بصری خود را برای برندینگ ایجاد کنید
در این مرحله شما باید مخاطبان هدف، ماموریت خود و ویژگی های کسب و کار خود را بشناسید. هنگامی که این مراحل را با موفقیت انجام دادید، می توانید به مرحله هیجان انگیزتر برندسازی، که طراحی بصری است، بروید. منظور ما لوگو، پالت رنگ، فونت، طراحی آیکون و سایر اجزای بصری است.
هنگام ایجاد چنین عناصری، باید مجموعه ای از دستورالعمل های برند یا راهنماهای سبک برند را برای تعیین ترکیب و استفاده از منابع بصری خود ایجاد کنید. این تضمین می کند که مردم از برند جدید شما به درستی و هماهنگ استفاده کنند .
طراحی و رنگ های لوگوی شما تاثیر بصری و نماد ارزش های شرکت شما است. لوگو چهره شرکت است و یکی از اولین روش هایی است که مصرف کنندگان برای شناسایی برند شما استفاده می کنند. لوگوی شما باید منحصر به فرد، به سرعت قابل تشخیص و قابل درک باشد.
لوگوی خود را با دقت انتخاب کنید تا تمام مخاطبان خود را درگیر کنید و پایه و اساس اعتماد برای مشتریان خود ایجاد کنید.
نکته: طراحی می تواند به همان اندازه ترسناک باشد که هیجان انگیز باشد. سعی کنید شخصی را با نگرش حرفه ای برای طراحی لوگو و هویت خود استخدام کنید یا از قالب های طراحی استفاده کنید.
همچنین بخوانید : راز ساخت ویدیو وایرال
۵. موضع برند خود را مشخص کنید
موقعیت برند کاری است که قصد دارید انجام دهید تا خود را از رقبای خود متمایز کنید. این شما را در آنچه می توانید به مشتریان خود ارائه دهید منحصر به فرد می کند. داشتن یک ایده موقعیت یابی روشن و مبتنی بر ارزش به شما اعتبار و قدرت در بازار می دهد و به شما کمک می کند تا خود را متمایز کنید.
۶. برای برندینگ باید صدای برند خود را پیدا کنید
قدم بعدی این است که بخش شنیداری برند خود را پیدا کنید. فرض کنید در حال صحبت با نام تجاری خود هستید. این باید چه شکلی باشد؟
نحوه تعامل شما با مخاطبان هدف نیز باید بخشی از برندسازی شما در نظر گرفته شود. بهتر است صدای برندی را تعریف کنید که با مخاطب شما ارتباط برقرار کند و با آن سازگار باشد، در غیر این صورت بعید است مشتریان به آن توجه کنند. بنابراین فراموش نکنید که برای شناخت مخاطبان خود به مرحله اول برگردید.
سعی کنید لحن شما در کمپین های تبلیغاتی و زیرنویس های رسانه های اجتماعی، پست های وبلاگ و داستان های برند شما یکسان باشد.
به مخاطبان خود فرصت دهید تا برند شما را بشناسند و صدای برند شما را بشناسند. حتی بهتر از آن، میتوانید صدایی سرگرمکننده و جذاب انتخاب کنید تا مخاطبان شما همیشه منتظر بهروزرسانیها و ایمیلهای رسانههای اجتماعی شما باشند.
همچنین بخوانید :ایمیل مارکتینگ چیست؟ راهنمای جامع موفقیت در بازاریابی ایمیلی
۷. دربارهی قیمتگذاری و موقعیت در بازار تصمیم بگیرید
قیمت محصول ناخودآگاه ارزش را به مشتری منتقل می کند. با تصمیم گیری دقیق در مورد قیمت گذاری و موقعیت در بازار، می توانید مشتریان خود را هدف قرار دهید و سپس پیام های بیشتری ارسال کنید.
تعیین قیمت بالا برای محصولات رایج مانند کفش یا کت، این تصور را ایجاد می کند که کالای لوکس و با ارزش است. قیمت پایین تر از ارزش واقعی یک کالا به مشتری نشان می دهد که کیفیت آن قابل اعتماد است، اما مطمئناً مطلوب نیست. این روش می تواند سیستم خرید مستمرتری را برای مشتریانی که خواهان پول بیشتری هستند ایجاد کند.
۸. از برندینگ خود استفاده کنید
برندسازی شما فقط در صورتی کار می کند که شما هم این کار را انجام دهید. هنگامی که طراحی و ایجاد برند جدید خود را به پایان رساندید (برندینگ مجدد)، می توانید آن را در تمام بخش های کسب و کار خود ادغام کنید. هر جا که ردپای مشتری وجود داشته باشد ، برند شما باید آنجا باشد.
در زیر نکات مفیدی در مورد استفاده از برند در تمامی بخش های سازمان ارائه می دهیم.
۱. وبسایت و حضور آنلاین
وب سایت وضعیت کسب و کار شما، منبع تعامل بین برند شما و مشتریان را بیان می کند. به جنبه هایی مانند انتخاب کلمه، تصاویر، فونت ها و رنگ ها و نحوه ترکیب آنها برای انتقال پیام به مخاطبان هدف توجه کنید.
حفظ حضور آنلاین در پلتفرم های مختلف رسانه های اجتماعی نیز می تواند به ایجاد و تثبیت هویت برند شما از طریق برندسازی کمک کند. حتی با در نظر گرفتن افرادی که از محصول شما استفاده می کنند و آن را تایید می کنند، باید از تصویر و شخصیت کلی برند شما حمایت کند.
اگر از یک سفیر برند کمک گرفتید یا تصمیم گرفتید از آن خود شوید، به یاد داشته باشید که سفیر به عنوان نماینده برند و برند شما، باید سعی کند تصویر برند را در هر تعامل، پست و پیامی با مشتریان حفظ کند.
از لوگو، پالت رنگ و طرح بندی خود در سراسر سایت خود استفاده کنید. از چیزی غیر از منابع از پیش تعریف شده در دستورالعمل های برند خود استفاده نکنید.
وب سایت شما بخش بزرگی از هویت سازمان شما است. اگر برند شما را منعکس نکند، فقط یک تجربه ناخوشایند برای مشتری ایجاد می کند. همچنین اطمینان حاصل کنید که کپی وب شما، فراخوان ها برای اقدام و توضیحات محصول نشان دهنده برند شما باشد.
۲. شبکه های اجتماعی
تصاویر نمایه، تصاویر جلد و تصاویری که برای برندسازی استفاده می کنید باید نشان دهنده برند شما باشند. بهتر است لوگوی خود را روی عکس پروفایل خود قرار دهید. این کار باعث میشود مشتریان راحتتر کسبوکار شما را بشناسند.
درست مانند وب سایت خود، سعی کنید صدای برند خود را در تمام اطلاعات نمایه، پست ها و زیرنویس ها منعکس کنید.
۳. طراحی و بسته بندی محصول
اگر شما یک محصول فیزیکی دارید، محصول شما احتمالا ملموس ترین روشی است که مشتری می تواند با برند شما تعامل داشته باشد. به همین دلیل، بسته بندی شما باید نشان دهنده برند شما در طرح، رنگ و احساسی باشد که به مشتری منتقل می کند.
طراحی و بسته بندی محصول بخشی از تجربه برند برای مشتریان است. اگر برند شما بر آگاهی از محیط زیست متمرکز است، بسته بندی محصول شما باید با پلاستیک کم یا بدون پلاستیک قابل بازیافت باشد.
۴. تبلیغات
از آنجایی که تبلیغات معمولا برای ایجاد آگاهی از برند و معرفی برند به مصرف کنندگان استفاده می شود، باید نشان دهنده برند شما باشد. در واقع، برندسازی شما باید فرآیند ایجاد یک تبلیغ را آسانتر کند. در راهنمای سبک برند که از قبل تهیه کرده اید، می توانید بخوانید که تبلیغ شما چگونه باید باشد و چه چیزی باید در آن نوشته یا گفته شود.
تبلیغ می تواند یک عبارت، جمله یا ملودی موسیقایی مرتبط با برند شما باشد. اگر هدف برندسازی شما ایجاد یک حضور آرام در بازار است، شعار یا صدای جینگ شما به طور ایده آل باید این را از طریق صدا بیان کند. ثبات در پیام شما ضروری است.
۵. خدمات مشتریان و فروش
یک برند به اندازه افراد پشت سر آن قدرتمند است و اگر افراد شما از برند شما استفاده نکنند، برند شما برای شما مفید نخواهد بود. علاوه بر این، برندینگ شما می تواند در زمینه های دیگر به جز بازاریابی مورد استفاده قرار گیرد.
به کارکنان فروش و خدمات مشتری خود در مورد دستورالعمل های برند خود آموزش دهید و به آنها بگویید که از آنها استفاده کنند، به خصوص در هنگام ارتباط مستقیم با مشتریان. آنها را تشویق کنید تا از لوگو، شعار، تصویر و صدای برند شما استفاده کنند، چه برای ارائه نسخه نمایشی محصول یا پاسخ به سؤالات مشتری.
اصول برندینگ برای کسبوکارهای کوچک
۱. با برند خود مانند یک شخص رفتار کنید
برای افزایش تمرکز بر فرآیند برندسازی، به برند خود از چشم یک شخص نگاه کنید. برند شما باید دارای هویت (کیست؟)، شخصیت (چگونه رفتار می کند؟) و تجربه (چگونه به یاد می آورد؟) داشته باشد.
۲. وقتی صحبت از برندینگ می شود، این سوالات را از خود بپرسید
- برند شما چگونه خود را نشان می دهد؟ اگر می خواست ظاهرش را توصیف کند، چگونه این کار را انجام می داد؟
- برند شما چگونه در مورد محصولات یا خدمات شما صحبت می کند؟ جدی و حرفه ای به نظر می رسد یا خنده دار و مضطرب؟
- وقتی کسی برای اولین بار با برند شما ملاقات می کند، در مورد آن چه می گویند؟ آنها از چه عباراتی برای توصیف برند شما استفاده می کنند؟
هدف از برندسازی ایجاد ارتباط موثر با مشتریان شماست. ساده ترین راه برای انجام این کار این است که با برند خود به عنوان یک فرد رفتار کنید و درک کنید که مشتریان شما نیز همین را از شما می خواهند.
۳. یک نمونه برند واقعی باشید
Whiskey Riff یک شرکت رسانه ای است که خود را “سرگرم کننده ترین سایت موسیقی کانتری” می نامد. اگر ویسکی ریف یک شخص بود، به سوالات فوق به صورت زیر پاسخ می داد:
“سلام، من Risky Wave هستم. من موسیقی کانتری و ویسکی را دوست دارم. لوگوی من با الهام از حرف Y در حلقه خیمه شب بازی تئاتر شیکاگو و با نوارهای افقی و ستاره های قرمز تزئین شده است که نمادی از پرچم آمریکا است.
“من محتوای صریح درباره آنچه در دنیای موسیقی اتفاق میافتد منتشر میکنم. اگر آن را دوست ندارید، آن را نخوانید. پادکستهای من شامل سازندگان من است، با هنرمندان کشور مصاحبه میکند و داستانهای جذابی تعریف میکند.
خط لباسهای من را بررسی کنید.” می توانم تی شرت ها، کلاه ها و اکسسوری های مختلفم را در جشنواره های موسیقی کانتری ببینم.”
“Whiskey Riff مانند یک نوشیدنی با طراوت پس از یک روز طولانی است. هدف آن دور شدن از دنیای زندگی است . شما بلافاصله به خلوص و سادگی آن عشق می ورزید و به آن اعتماد می کنید.”
۴. ثبات در برندینگ را در اولویت قرار دهید
ناسازگاری رایج ترین اشتباه برندسازی است که شرکت ها مرتکب می شوند. ناهماهنگی برند شما را ضعیف می کند و مشتریان شما را سردرگم می کند. برندهای معروف و ارزشمند، ثبات را در اولویت اول خود قرار می دهند و از مزایای آن بهره مند می شوند.
زمانی که برند شما در میان پلتفرم ها و رسانه ها حضور یکپارچه داشته باشد، مشتریان به راحتی می توانند آن را بشناسند، بشناسند و به تدریج آن را بر سایر برندها ترجیح دهند. دستورالعمل های برند می تواند در اینجا نیز کمک کند.
۵. یک استراتژی برای برندینگ ایجاد کنید و به آن پایبند باشید
استراتژی برند فقط دستورالعمل های برند نیست، بلکه برنامه ای با اهداف بلندمدت مشخص است که با رشد و تکامل شرکت محقق می شود. این اهداف معمولاً حول هدف برند، احساسات، انعطاف پذیری، آگاهی رقابتی و مشارکت کارکنان می چرخند.
زمانی را به خاطر دارید که گفتیم برندسازی یک فرآیند مداوم است؟ وقتی صحبت از برندسازی به میان می آید، موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. استراتژی برند به شما کمک می کند این فرآیند را به یک فعالیت روانی تبدیل کنید که به برند شما در مسیر موفقیت و شهرت کمک می کند.
۶. اجازه ندهید در برندینگ، الهامات به تقلید بدل شوند
تحلیل های رقابتی بسیار مهم هستند. نه تنها به شما بینشی در مورد جایگاه رقبا و نحوه عملکرد آنها می دهد، بلکه می تواند ایده هایی را در مورد راه هایی که می توانید برند خود را تقویت یا متمایز کنید به شما ارائه دهد.
با این حال مراقب باشید در دام تقلید نیفتید. تحقیقات رقابتی خود را محدود و بر آنچه سازمان شما ارائه می دهد متمرکز کنید. اگر یکی از رقبا سازمان خود را به روش خاصی برندسازی کرده باشد، نیازی به دنبال کردن آنها نیست. مارک های جدید به ویژه مارک های به یاد ماندنی هستند.
۷. از برندسازی برای استخدام استفاده کنید
برندسازی قوی باعث افتخار کارمندان شما می شود. از برندسازی خود برای جذب استعدادهای قوی استفاده کنید. اگر استخدام موضوع مهمی برای شرکت شما است، بخشی از منابع خود را به برندسازی کارفرما اختصاص دهید .
برند کارفرما یک بازاریابی گرم برای جویندگان کار و کارمندان فعلی شرکت است. اگر علناً به سازمان خود افتخار کنید، دیگران نیز به همان اندازه به شما افتخار خواهند کرد.
نتیجه
برندهای قدرتمند از طریق برندسازی خود را از دیگران متمایز می کنند. اجزای ملموسی که در این فرآیند نقش دارند عبارتند از: یک لوگوی جذاب، یک شعار هوشمند، یک بیانیه اصلی و یک صدای واضح برند، اما برندهای هوشمند همچنین بر تصویر کلی برند تمرکز دارند.
اگر بتوانید به قلب گروه هدف و سازمان خود برسید، برند موفق به دنبال آن خواهد بود.
برندسازی نام، لوگو، پالت رنگ، صدا و تصویر سازمان شما و حتی بیشتر از این موارد است. برندسازی احساس ظریفی است که مشتریان هنگام تعامل با برند شما دارند، همان تجربه ای که در ابتدای این مقاله به آن اشاره کردیم.
در این مقاله پویان توسعه توضیح داده ایم که برندینگ چیست، اصول و مراحل برندسازی چیست و اهمیت برندینگ چیست. امیدواریم خواندن این مقاله برای شما مفید بوده باشد. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.