۲۵ روش یافتن ایده تولید محتوا

Et av de oftest stilte spørsmålene er “Hvordan finner vi nye ideer til innholdet vårt?”

Noen ganger er det veldig vanskelig å produsere og skrive nytt innhold; Men hvis du tar hensyn til verden rundt deg og lytter til hva folk sier, kan du finne ideer med høyt potensial.

Men før du begynner brainstorming, prøv å endre tankegangen din til problemløsningsmodus. Hensikten med innholdsskaping er å svare på spørsmålene til målbrukerne dine.

Heldigvis finnes det mange verktøy og triks som hjelper deg med å komme opp med nye ideer. I denne artikkelen har vi satt sammen en komplett liste for å hjelpe deg med å finne innholdsideer.

Disse metodene kan brukes til å skrive et blogginnlegg, e-bok, podcast eller noe annet du vil produsere.

۱. Offentlige fora
Noe av det første du kan gjøre for å finne inspirasjon og ideer er å besøke Quora. Quora er et stort forum hvor folk stiller spørsmål om alt. Bare skriv inn et emne leserne dine er interessert i eller navnet på bransjen din og begynn å finne spørsmål som kan gjøres om til innhold.

۲. Forum
Fora er noen av de eldste, men fortsatt populære i internettverdenen, og er en fin måte å få ideer til innholdet ditt på. Diskusjonsfora er en av de enkleste måtene å kommunisere med andre på nettet. Folk deler nyheter, stiller spørsmål, svarer på spørsmål og mer.

Det er vanligvis mange fora på Google for alle aktivitetsområder. Bare søk på Google som dette: forum eller forum [navnet på din bransje]. Sjansen er stor for at du finner minst ett (men sannsynligvis flere) av disse forumene.

۳. Nettgrupper (Facebook, LinkedIn, etc.)
Sosiale mediegrupper er som profesjonelle fora. Folk diskuterer ulike arbeidsfelt, interesser og ulike titler. Se etter grupper som ikke tillater deling av for mange artikler, siden de fleste er spam. Finn i tillegg grupper hvor ulike spørsmål og svar legges ut og er en stor inspirasjonskilde.

۴. Mest besøkte nettsteder i din bransje: populære titler og emner
Finn nettsteder i din bransje som publiserer de siste nyhetene, trendene, tipsene og alt annet leserne dine vil elske. Se etter artikler som får mest engasjement: kommentarer, delinger, synspunkter osv.

Ved å sjekke disse nettsidene vil du finne ut hvilke emner som er mest populære og hva som er de hete emnene i ditt felt. Benytt anledningen til å lage innhold om disse temaene og prøv å tilby et annet perspektiv eller utdype det som allerede er diskutert.

۵. Mest besøkte nettsteder i din bransje: meninger og kommentarer
Du vil se mange brukerkommentarer på disse sidene. Personene som legger ut disse kommentarene er målleserne dine, så når du leter etter hvor du kan få innholdsideer fra, er kommentarseksjoner et flott sted å starte. Siden forfattere og innholdsskapere ikke kan dele alt om et emne i én artikkel, stiller leserne noen ganger spørsmål. Se etter disse spørsmålene og svar på dem med innholdet du produserer.

۶. Sosiale medier: Folk du følger
Lag en liste over dine ideelle lesere. Vanligvis er dette en liste over dine beste eller ideelle kunder. Du kan raskt komme opp med innholdsideer ved å se på hva andre deler, reagerer på og samhandler med i gruppen. Dette er emnene du kan dekke i innholdet ditt.

۷. Sosiale medier: Menneskene du følger
Ved å undersøke personene du følger på sosiale medier og se på hva publikummet ditt deler, svarer på og engasjerer seg med disse menneskene, kan du raskt få innholdsideer. Dette er emner du kan ta opp i innholdet ditt.

۸. Sosiale medier: Folk som følger deg
En av de mest grunnleggende sosiale mediestrategiene er å dele innholdet du lager (og det beste innholdet du kan finne) som er interessant og nyttig for målgruppen din. Hvis du gjør dette bra, vil du tiltrekke deg følgere. Selv med et lite antall følgere kan du stille dem spørsmål som “Hva er din største utfordring på jobben?” Svar kan bli gode emner for innhold.

۹. Sosiale medier: Hashtag
Dessverre følger ikke alltid dine ideelle følgere deg tilbake. Men du kan fortsatt finne dem ved å følge populære hashtags i din bransje. Ved å bruke disse hashtaggene, se etter populære artikler, nøkkelord og forskjellige og nye spørsmål som kan bli til gode ideer for innholdsskaping.

۱۰. Sosiale medier: Spørsmål folk stiller som påvirkere i din bransje
Identifiser påvirkere innen ditt aktivitetsfelt. Legg dem til i listen over sosiale medier og følg dem. Se på hvordan folk samhandler med disse menneskene. Folk stiller ofte mange spørsmål til influencere; Men siden influencere er travle mennesker, vil de ikke ha tid til å svare på alle spørsmålene. Dette er den beste muligheten for deg. Handle veldig raskt og gi svar i form av nytt innhold.

۱۱. YouTube
En annen kilde til ideer for innholdsskaping er YouTube. Den beste måten er å finne de mest populære og mest sette videoene i din bransje og nisje, enten det er pedagogiske videoer, trendvideoer eller nyhetsvideoer. Se etter et publikum som fanger ulike perspektiver og engasjerer. Fokuser på slike temaer og få inspirasjon fra dem.

۱۲. Intervju
Snakk med forskjellige mennesker. Jeg liker å tro at hver person har et unikt perspektiv å tilby. Selv om de bare snakker om sine erfaringer, kan det generere nye ideer for innholdsskaping.

۱۳. Din egen nettside: kommentarfeltet
Akkurat som du kan få ideer fra kommentarfeltet på andre nettsteder, kan du få gode ideer fra kommentarfeltet på nettstedet ditt. Hvis lesere stiller spørsmål eller forteller deg hva du skal utdype, kan du bruke den informasjonen til å lage nytt innhold.

۱۴. Din egen nettside: FAQ-delen
Mange nettsteder har en seksjon som heter ofte stilte spørsmål; Fordi de kan motta mange gjentatte spørsmål daglig, og det er bedre å forberede klare svar for besøkende og nye kunder, og disse spørsmålene og svarene oppdateres med jevne mellomrom. Ta en titt på denne delen av nettstedet ditt og se om det er en måte du kan utvide emnene med en annen form for innhold, for eksempel en video, blogginnlegg, e-bok eller guide.

۱۵. Konkurrentenes nettsted: FAQ-seksjon
Ta en titt på delen med ofte stilte spørsmål på konkurrentenes nettsteder. Se hvilke spørsmål publikum stiller dem, og sørg for at du svarer på disse spørsmålene i det nye innholdet du produserer.

۱۶. Deltakelse på spørsmåls- og svarkonferanser
Det er flott om du kan delta på konferanser relatert til ditt aktivitetsfelt. Ikke bare vil du lære mye, men du kan bruke øktene til å brainstorme innhold. Du kan hente inspirasjon fra temaene som diskuteres av ekspertene. Vær også oppmerksom på spørsmål og svar-økter og fokuser på det publikum spør om. Kan du svare på disse spørsmålene?

۱۷. Kundeservice
Kundeservicemedarbeidere har direkte kontakt med kundene. De får mange generelle spørsmål daglig. Disse generelle spørsmålene kan bli til gode ideer for innholdsskaping.

۱۸. Salgsteam
I likhet med kundeserviceteamet er selgere i konstant kontakt med kundene og kan være en god kilde til innholdsideer. De er i forkant av virksomheten din. Enda bedre, selgere håndterer kunder tidlig i salgsprosessen, slik at de alltid svarer på vanlige kundespørsmål. Du kan bruke disse spørsmålene til å produsere kvalitetsinnhold for å tiltrekke andre potensielle kunder.

۱۹. De mest populære innleggene på nettstedet ditt
Vil du vite hvor du kan finne innholdsideer basert på det du allerede har gjort? Ta en titt på populære innlegg på nettstedet ditt (selv de gamle.) Du kan lage nytt innhold om lignende emner eller til og med produsere og publisere det samme innholdet i andre former som videoer, podcaster osv.

۲۰. Webinarer
Sjekk ut populære webinarer innen ditt felt. Å delta på webinarer har blitt veldig populært de siste årene, og emnene som diskuteres i dem kan være gode emner for ethvert innhold.

۲۱. Google Search Console
Et av de beste verktøyene for å finne søkeord som har mest søketrafikk, er Google Search Console-verktøyet. Så du kan bruke disse emnene til å lage ditt nye innhold og få gode tilbakemeldinger, selvfølgelig, hvis innholdet ditt er av høy kvalitet og praktisk.

۲۲. Relaterte søk på Google
Du må ha støtt på dette tilfellet når du søker etter et spesifikt emne i Google og på slutten av siden der søkeresultatene dine vises, foreslås søk relatert til tittelen din. Disse relaterte titlene er en annen passende kilde for å generere innholdsideer.

۲۳. List bøker relatert til feltet ditt på Amazon
Sjekk ut Amazons liste over beste bøker i din bransje. Hvis folk kjøper en bok om et bestemt emne, vet du at de også er interessert i et flott blogginnlegg, guide eller podcast om samme emne. Så sjekk ut denne listen over bøker, og du vil finne en verden av ideer for innholdsskaping.

۲۴. Bak kulissene til virksomheten din
Hvordan er kontoret eller arbeidsplassen din? Undersøk alt som om du så på det for første gang. Du vil finne nye ideer når du ser på det fra en annen vinkel. Du kan til og med introdusere kundene og kontaktene dine til bak kulissene til virksomheten din med noen få bilder, videoer eller historier.

۲۵. Hvordan produsere og produsere produktet
Sjekk produksjonsprosessen til produktet eller tjenesten. Folk liker å vite og se hvordan et bestemt produkt er laget og fungerer, så dokumenter prosessen og presenter den for kundene dine.

I denne artikkelen har vi gjennomgått 25 praktiske metoder for idégenerering for innholdsproduksjon, som alle kan hjelpe deg med å produsere det beste og mest attraktive innholdet for publikum. Ved å bruke disse ideene og identifisere behovene til publikum, kan du oppnå bedre vekst og fremgang innen innholdsproduksjon.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همراه ما باشید

مقالات مرتبط

ctr

CTR چیست؟

افزایش نرخ کلیک تبلیغات و ارگانیک با ۱۴ روش کاربردی فرقی نمی کند که به دنبال رتبه بندی بهتر در

ساخت ویدیو وایرال

راز ساخت ویدیو وایرال

ساخت ویدیو وایرال احتمالا یکی از آرزوهای هر بازاریاب است زیرا اگر بتوانید برند یا محصول خود را در این

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
سبد خرید
ما از کوکی ها برای بهبود کارکردن شما با سایت استفاده می کنیم. با استفاده از این سایت شما استفاده ما از کوکی ها را پذیرفته اید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.