گوشی پیکسل ۱۰ گوگل به مودم مدیاتک مجهز میشود؟
گوگل در حال آزمایش مودم مدیاتک T900 در مدلهای اولیهی گوشی پیکسل ۱۰ است. درحالحاضر، اطلاعات زیادی درباره این مودم در دسترس نیست؛ اما احتمالاً از استاندارد 5G 3GPP Release 17 پشتیبانی میکند.
در ماه گذشته، اطلاعات زیادی دربارهی تراشههای تنسور G5 و تنسور G6 گوگل که بهصورت داخلی طراحی شدهاند، فاش شده است. تمام دستگاههایی که از پردازندههای تنسور طراحیشده با همکاری سامسونگ استفاده میکنند، از مودمهای اگزینوس بهره میبرند؛ اما با مستقلشدن کامل گوگل، دیگر لزومی ندارد که به این رویه ادامه دهد.
به گزارش Android Authority از یکی از منابع داخلی گوگل، برنامهی گوگل درباره مودمی که قصد دارد در سری پیکسل ۱۰ استفاده کند، مشخص شده است.
درحالحاضر، فقط سه شرکت سامسونگ و کوالکام و مدیاتک مودمهای پیشرفته و 5G دارند. گوگل در این زمینه گزینههای زیادی نداشت؛ مگر اینکه میخواست مودم خود را بسازد که حتی با یک بلوک IP 5G آماده، مانند PentaG2 سیوا، ریسکپذیر و بسیار گرانتر بود.
مقالههای مرتبط
گوگل تمام گزینههای موجود، ازجمله مودم اسنپدراگون X75 کوالکام را ارزیابی کرد؛ مودمی که در سری آیفون ۱۶ استفاده میشود. به گفتهی اپل، این شرکت نیز در سالهای آینده قصد دارد از کوالکام به مودمهای داخلی خود روی آورد. بااینحال، در نهایت گوگل تصمیم گرفت از مودم T900 معرفینشده مدیاتک در سری بعدی گوشی پیکسل استفاده کند.
هنوز درباره مودم جدید مدیاتک تقریباً اطلاعاتی وجود ندارد؛ بهجز اینکه براساس IP مودم نسل M85 مدیاتک استوار است. M70 از استاندارد Release 15 پشتیبانی میکرد، M80 به Release 16 ارتقا یافت؛ بنابراین، میتوان انتظار داشت که M85 از Release 17 یا حتی جدیدتر پشتیبانی خواهد کرد.
admin
آخرین مطالب
دسته بندی ها
مقالات مرتبط
چرا ساندبار جدید سامسونگ به سنسور ژیروسکوپ مجهز است؟
در کنار معرفی مدلهای جدید تلویزیون سامسونگ در CES 2025، سامسونگ جدیدترین ساندبارهای خود را رونمایی کرد تا ترکیب صوتی
پاوربانک مغناطیسی جدید بلکین با قابلیتی غیرمنتظره معرفی شد
محصول جدید بلکین در CES 2025 نگاهها را به خود جلب کرده است. PowerGrip ترکیبی هوشمندانه از پاوربانک بیسیم و
برای اولینبار منبع احتمالی انفجارهای رادیویی سریع شناسایی شد
پرتوهای رادیویی سریع انتشار حجم فوقالعاده بالای انرژی هستند. آنها مقدار انرژی تولیدی خورشید درطول چند روز را تنها در
آسمانخراشهای دوقلوی دبی با استخر آسمانی شگفتانگیز به یکدیگر پیوند میخورند
طراحی و جهتگیری ساختمانها به گونهای خواهد بود که بهترین چشمانداز ممکن را رو به سوی برج خلیفه (بلندترین ساختمان